top of page

Partners Drift AS

Planlegger du å flytte og trenger profesjonell flyttehjelp ved flytting? Gjelder det nedpakking og bærehjelp eller kun transport av et flyttelass? Da er vi i Partners Drift AS klare for å bistå deg med erfarent flyttemannskap. Vi utfører flyttetjenester for private og bedrifter, i Oslo og Viken området. Våre flyttemedarbeidere har flere års erfaring innen transport og flytting og er báde effektive, forsiktige og hyggelige. Flytting er en spennende tid, la oss gjøre flytteprosessen deres til en hyggelig opplevelse. Ta kontakt med oss for flytting.

 

Vi i Partners Drift AS har fokus på god kommunikasjon, kundeservice og konkurransedyktige priser. Godt arbeid og en profesjonell flytteprosess har gitt og mange fornøyde kunder. Som totalleverandør av flyttetjenester bistår vi med alt av flyttetjenester; demontering av møbler, bærehjelp, transport, bortkjøring av avfall, mellomlagring og flyttevask. Kontakt oss for flytting.

Hvem Er Vi

Teamet várt bestár av erfarne medarbeidere som sørger for at flytteprosessen blir både trygg og smidig! Vi er ikke redde for å gjøre tunge Iøft, og kan flytte alt fra kommoder og sofaer til kjøleskap. Dersom du bestiller flyttetjenester fra oss, kan du være sikker på at du kommer i kontakt med pálitelige, hyggelige og dyktige medarbeidere.
Vi har høy kompetanse nár det kommer til sikring og frakt av møbler, og har alltid sikkerhet i bakhodet under flytteprosessen. Som et erfarent og konkurransedyktig flyttebyrå er vi opptatt av at du som kunde blir fornøyd.

Flytting Oslo

Vårt flyttebyrå i Oslo holder til sentralt i Oslo og betjener Oslo og Viken. Vi kan ogsá utføre flyttehjelp til andre steder i Norge eller sette dere i kontakt med hyggelige samarbeidspartnere.
Vi hjelper deg med flytting, mellomlagring og flyttevask slik at din flytting skjer trygt, raskt og effektivt. Har du for eksempel behov for á lagre møbler og eiendeler nár du flytter kan vi hjelpe deg med det. Partners Drift er et flyttefirma som er godt rustet til å Iøse de fleste oppgaver i forbindelse med din flytting.

Hva Koster Det

Priser på flyttebyrå avhenger av flere ting. Hvor stort flyttelasset er, mengde og distansen du skal flytte fra og til vil påvirke hva det koster med flyttehjelp. Andre ting som også kan påvirke prisen på flyttetjenester er om du ønsker andre tjenester som for eksempel hjelp til nedpakking, flyttemateriell eller har ekstra tunge eiendeler (piano, våpenskap, marmorbord o.I.) som skal flyttes.


Hvor mye koster flyttebyrá, pris avhenger av:

•    Hvor stort flyttelasset er

•    Adresser du flytter fra og til (etasjer, om det er heis osv)
•    Parkeringsmuligheter for flyttebilen
•    Om det er behov for spesialtransport av tunge eiendeler


Vi er effektive og konkurransedyktige på pris, så ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud på Partners Drift AS.

Trygg Flytting

At flytteprosessen oppleves som trygg og profesjonell er viktig og vårt ansvar. Derfor har vi erfarne flyttegutter som er godt kvalifisert og vet å ta hånd om ditt flyttegods. Vi er nøye med å ta vare eiendeler når vi bærer møbler ut eller inn i flyttebilen.

Flyttemateriell

Har du behov for flyttemateriell til nedpakking kan vi levere dette før flytting. (betales ved levering)

  •  Flytteesker

  •  Bokesker

  •  Garderobeesker til klær

  •  Pakkepapir / silkepapir

  •  Strekkfilm

  •  Bobleplast

  •  Emballasje

  •  Pakketape

 

Ønsker du at vi pakker ned kan vi også tilby nedpakking av flyttegods.

Riktig Flyttebil Og Flyttearbeidere Er Viktig!

Flyttebiler for lokalflytting og langdistanseflytting varierer ut fra ditt flyttelass størrelse, adkomst på begge adresser, avstand, høyde, vekt og hvilken dato du skal flytte på! Partners Drift gir deg innsikt og hjelp til forståelse når du skal flytte. Så hva slags flyttebil og hvor mange flyttearbeidere passer best for deg?

Ulike typer flyttebiler til lokalflytting og Iangdistanseflytting

bottom of page