top of page

Om Partners Drift AS

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen med transpoû og boligbransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data.

Hvilke tjenester tilbyr vi

Vi leverer alle tjenester du kan forvente av et flyttebyrå i Oslo — og litt til. Dette inkluderer selvfølgelig flyttehjelp, der vi henter, sikrer og frakter møbler og andre gjenstander fra ett sted til et annet. I tillegg til dette tilbyr vi kontorflytting for bedrifter som skal inn i nye lokaler. Dette innebærer ofte frakt av tungt utstyr og maskiner, men denne utfordringen tar vi pá strak arm.

Vi kan også tilby flyttevask i Oslo og omegn

Det å vaske ned leiligheten nár du skal flytte, kan oppleves som ekstra stressende siden du allerede har mye annet á gjøre. Vi kan ta oss av nedvasking av boligen, mens du fokuserer på andre ting. Som å innrede ditt nye hjem.

Områder vi tilbyr flyttehjelp i

Selv om vi hovedsakelig opererer med flyttehjelp i Oslo, tilbyr vi også vår flyttehjelp Viken. Dette er våre primærområder, men vi leverer også andre steder i Iandet. Vi gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud på oppdraget, uansett hvor i Iandet du skal flytte. Intet oppdrag er for Iangt unna, og intet for kort! Ta kontakt med oss, og en av våre hyggelige medarbeidere vil bistå deg med kyndig veiledning.

Hvorfor bestille flyttehjelp fra oss

Det å flytte kan være nokså stressende. Ikke bare skal ting pakkes ned og fraktes ned til bilen, ting må ogsá sikres tilstrekkelig. Deretter gjelder det á frakte tingene til måldestinasjonen uten at noe blir ødelagt.
Vel fremme, må ting Iøftes ut av bilen og fraktes inn i den nye boligen (eller det nye kontorlokalet). Det blir dessuten ofte mange runder fram og tilbake.
Og det stopper ikke der. Den gamle leiligheten skal også vaskes ned, slik at den klargjøres for nye innflyttere. Flytting er utvilsomt noe av det mest stressende en kan gjøre.
Derfor kan det Iønne seg å ta imot hjelp fra et flyttebyrå. Vi gjør hele jobben for deg, mens du kan slappe av ved á dekorere den nye boligen.

Motta et pristilbud!

Dersom du trenger hjelp fra et flyttebyrå i Oslo, har vi kompetansen du er ute etter. Fá hjelp med flytting, flyttevask og frakt av søppel til en rettferdig pris.

Kontakt oss i dag dersom du vil ha et pristilbud. 
Flyttehjelp fra oss er alltid en god investering!

 

bottom of page